Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Ghinioanele se țin lanț de Mihai Roman. Mijlocașul s-a accidentat din nou grav și va mai juca abia în 2015!

Recommended Posts

OqcudbR.jpg

 

În februarie, Roman revenise la antrenamentele celor de la Toulouse după o altă accidentare, la tendonul lui Ahile.

Necazurile par a nu-i mai da pace lui Mihai Roman, internațional român în vârstă de 29 de ani. Mijlocașul, care este legitimat la Toulouse, și-a rupt piciorul miercuri seară în timpul unui amical disputat între Deportivo Logrones (liga a treia spaniolă) și Toulouse, disputat pe terenul ibericilor.

Roman a suferit o fractură de tibie și peroneu iar în momentul redactării acestui material jucătorul se afla în sala de operații. Internaționalul român scăpase singur spre poarta celor de la Logrones, când un fundaș adversar l-a atacat brutal de la spate.

 

Este a doua accidentare gravă a lui Mihai Roman de când a ajuns la Toulouse, în iulie 2013, gruparea la care activează din această vară și Dragoș Grigore. Anul trecut n-a apucat să joace niciun meci pentru gruparea franceză, din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Roman a revenit abia în februarie la antrenamente, dar n-a bifat decât cinci prezențe în tricoul echipei sale, toate din postura de rezervă.

În cel mai bun caz, Roman va reveni la antrenamente abia în februarie 2015, dar totul va depinde de rezultatul operației, precum și de modul în care organismul va răspunde la recuperare.

 

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...