Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Tetris se îndreaptă spre marele ecran

Recommended Posts

Producătorii asigură fanii că „Nu va fi filmul în care vom vedea câteva linii perindându-se pe ecran”


 


429259l-640x400-b-16796d04.jpg


 


Popularul joc video al anilor ’80,  Tetris, ar putea ajunge pe marile ecrane, scrie The Wall Street Journal. Compania Threshold Entertainment – cea care a adaptat şi Mortal Kombat în 1955 – promite că va transforma jocul inventat în 1984 de Alexei Pajitnov „într-o peliculă de anvergură, o epică aventură SF”.


 


Adaptat pentru PC, consolă şi o mulţime de alte gadgeturi şi device-uri, Tetris a avut un succes colosal în toată lumea, cei de la Electronic Game Monthly plasându-l pe primul loc în topul celor mai bune jocuri din toate timpurile.


 


Pentru a linişti temerile fanilor, fanii au fost asiguraţi de unul dintre managerii Threshold Entertainment, Larry Kasanoff, că filmul pe care îl vor face nu va fi unul banal. „Nu va fi filmul în care vom vedea câteva linii perindându-se pe ecran. Vrem să le dăm viaţă formelor geometrice”, a declarat el.


 


Tetris este ultimul dintre titlurile din industria de jocuri ce au fost luate în vizor pentru o adaptare cinematografică. După Tomb Rider, Resident Evil sau Hitman, se află acum în producţie jocuri celebre precum Warcraft-ul lui Duncan Jones, Minecraft, Assassin’s Creed şi un reboot al lui Mortal Kombat.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...