Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Nestematele de cristal şi Steven salvează lumea la Cartoon Network

Recommended Posts

Comedia animată „Steven Univers” poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 16:25


 


858877l-640x400-b-5611d248.jpg


 


„Steven Univers”, o nouă comedie animată produsă în studiourile Cartoon Network, a avut premiera în România miercuri, 8 octombrie, începând cu ora 16:25. Serialul este creat de Rebecca Sugar, nominalizată la premiile Emmy®, cunoscută pentru celebra serie animată „Să-nceapă aventura”, şi îl are pe Ian Jones-Quartey („Să-nceapă aventura”) în calitate de director general. „Steven Univers” se alătură serialelor „Să-nceapă aventura”, „Un show obişnuit” şi „Uimitoarea lume a lui Gumball”, cele mai cunoscute şi îndrăgite comedii de la Cartoon Network.


 


Serialul ne spune povestea gardienilor magici, Nestematelor de Cristal, şi a lui Steven, „fratele lor mai mic”, care apără planeta de răufăcători. Steven este un băiat energic şi pozitiv care încearcă să-şi descopere superputerile. El este hotărât să devină erou, la fel ca Nestematele. Aflat pe jumătate în lumea reală şi pe jumătate în lumea magică, Steven reuşeşte câteodată să intervină în misiunile Nestematelor şi magia acestora se prăbuşeşte în viaţa sa. Dar, indiferent ce se întâmplă, Steven are un zâmbet pe buze, chitara în mână şi o glumă în buzunar.


 


Nestematele de Cristal, gardienii autoproclamaţi ai universului, sunt o adevărată familie. Granat este un lider puternic şi disciplinat, Perlă este perfecţionistă şi tânjeşte după o ordine logică, iar Ametist este pragmatică şi, totodată, butoiul cu pulbere a grupului.


„Steven Univers” va avea premiera în România miercuri, 8 octombrie, şi va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 16:25. Serialul a înregistrat un adevărat succes în Statele Unite ale Americii, fiind cel mai vizionat serial la toate categoriile de vârstă, 2-11 ani, 6-11 ani şi 9-14 ani. Datorită acestui succes răsunător, Cartoon Network a anunţat că serialul a primit undă verde pentru sezonul doi.


 


Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzează seriale de animaţie – atât comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Să-nceapă aventura, Un show obişnuit, cât şi seriale de acţiune şi aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars sau Generator Rex. Experienţa Cartoon Network este completată de jocurile, concursurile şi informaţiile de pe www.CartoonNetwork.ro.


Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.


 


Turner Broadcasting System (TBS) Europe operează în prezent 25 de posturi de televiziune în 22 de limbi, în peste 100 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Printre ele se numără CNN International, Cartoon Network, Boomerang, Cartoonito, Boing, Adult Swim, TNT, TCM şi glitz*. Compania este lideră în inovaţie şi dezvoltare, brandurile sale fiind disponibile pe mai multe platforme: web, VOD, DVD, telefonie mobilă, jocuri, produse sub licenţă, publicaţii şi cele mai noi medii de distribuţie. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...