Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RaduReleu

OFICIAL Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF

Recommended Posts

Federaţia Română de Fotbal şi Victor Piţurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecţioner al echipei naţionale a României, precum şi contractele celorlalţi membri ai staff-ului primei reprezentative.

 

Detalii privind situaţia echipei naţionale vor fi oferite de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie 2014, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala ”Ioan Chirilă”, anunţă FRF.

 

Sursa: gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oficial ne merge bine :) Ma bucur pentru el ca a plecat de la nationala

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit a plecat :X ! Sper sa vina un antrenor care stie ce e cu el si sa ne duca si pe noi la un campionat European sau Mondial.

 

Eu as prefera pe unul dintre Olaroiu sau Zenga ca sa devina selectioner.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olaroiu este un antrenor foarte scump si nu cred ca va veni la nationala. Si sincer sa fiu nici nu prea sunt eu asa incantat de o venire a lui, pentru ca dupa atata timp cu Piturca, atata fotbal inchis, as prefera sa vad si eu un joc ofensiv, chiar daca uneori ne-o mai luam in barba de la astia mari. Dar sincer n-am chef sa mai vad cum dam gol si pac fundu in poarta. Asta nu zice nimeni s-o faci cu echipe mari gen Olanda, Franta, etc. Dar noi in afara de meciurile cu echipe din ultima urna valorica gen Feroe, Luxemburg, etc, cu toate daca dam gol gata fundu in poarta. De asta nici pe Zenga nu l-as vrea.

 

Eu sincer as prefera sa vina un antrenor roman, cu experienta mare si care a practicat un joc ofensiv pe la echipele pe la care a fost. Si singurul care are caracteristicile astea ar fi Mircea Lucescu, care iar nu cred ca ar veni. Poate doar sa antreneze in paralel Shakhtior si Nationala, dar iar nu cred. Si oricum, chiar daca s-ar putea, nu stiu daca ar mai dori el sa vina pentru ca din cate am observat este scarbit de mocirla din fotbalul romanesc. Alte variante ar fi Contra si Reghecampf, dar care din pacate nu cred ca au experienta necesara pentru a antrena echipa nationala. Reghecampf s-ar fi pliat cel mai bine atunci cand era la Steaua pentru ca practic antrena Steaua de 2 ori, cu exceptia unelor plombe, Rat, Grigore, Maxim si Marica. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A plecat, bun. Acuma, cred ca o sa fie o problema cine va veni selectioner deoarece unii il prefera pe X, altii pe Y.

Eu, unul, il prefer pe Dan Petrescu deoarece din punctul meu de vedere este cel mai "complet" antrenor, dar nu cred ca o sa vina deoarece castiga mult mai mult la club decat la nationala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In sfarsit o decizie buna a lui Piturca :))) Speram sa plece mai repede, insa e bine si acum, dar nu pot sa nu remarc faptul ca a lasat echipa pe locul 2 in grupa, cu 7 puncte din 2 deplasari si un meci acasa. Cred ca a avut rezultate bune in aceste 3 meciuri, asa ca nu am ce sa ii reprosez in aceasta privinta, insa per total, de cand a inceput sa antreneze Romania si pana acum nu am fost multumit de multe decizii luate, mai ales in convocarea sau neconvocarea unor jucatori.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...