Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Chipciu este apt medical, dar Galca il va menaja pentru meciul cu Rio Ave

Recommended Posts

6KT3XLE.jpg

 

Alex Chipciu a ieșit accidentat în timpul partidei cu Finlanda, de la Helsinki (DETALII AICI și VIDEO), motiv de îngrijorare pentru staff-ul medical al trupei din Ghencea.

Revenit la București, după acțiunea din Finlanda a primei reprezentative, Alexandru Chicpiu a fost supus unui control amănunțit în urma loviturii dure pe care a primit-o la gamba piciorului drept, acolo unde mijlocașul a fost operat și încă mai are o tijă metalică.
Fotbalistul Stelei a făcut un RMN, care a relevat faptul că problema nu este una gravă și că Alex poate fi refăcut până la meciul cu U Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, în Ghencea.

Totuși, pentru a nu mai păți un nou caz Tănase, căruia i-a recidivat accidentarea în returul partidei de la Sofia cu Ludogorets, când a ieșit în minutul 2, Costel Gâlcă este tentat să-l menajeze pe Chicpiu pentru acest meci, considerat a nu fi unul foarte greu pentru roș-albaștri.

Tehnicianul campionilor vrea să-l aibă mai degrabă apt pe Chicpiu pentru meciul de joi, 23 octombrie, cu Rio Ave, din Grupa J a UEFA Europa League, plus că pe 31 octombrie este programat și marele derby cu Dinamo.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...