Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

"Blestemul" lui Wilshere. Englezul a suferit a 12-a accidentare, la doar 22 de ani

Recommended Posts

AFqrGRP.jpg

Arsenal s-a confruntat cu serioase probleme de lot în ultimii ani, iar Jack Wilshere este unul dintre fotbaliștii care i-au dat mari bătăi de cap managerului Arsene Wenger.

 

La doar 22 de ani, mijlocașul englez a suferit, deja, nu mai puțin de 12 accidentări, ultima survenind chiar în ultima etapă din Premier League, când echipa sa a pierdut derby-ul de pe teren propriu cuManchester United, scor 1-2. Titular în meciul cu formația luiLouis van Gaal, Wilshere a fost titular, însă acesta s-a lovit la gleznă și Wenger l-a schimbat cu Cazorla după doar 55 de minute.

 

Astfel, Wilshere nu a putut juca în jocul de miercuri din grupele UEFA Champions League, pe care Arsenal l-a câștigat împotriva lui Dortmund, scor 2-0 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

 

În total, Wilshere a lipsit nu mai puțin de 115 săptămâni de pe teren, iar din 2008 și până în prezent a strâns doar 95 de partide în Premier League, în tricoul londonezilor. Mijlocașul a lipsit în 127 de meciuri, iar problemele par că nu se mai termină pentru unul dintre cei mai talentați jucători din Anglia.

 

9 meciuri a bifat Wilshere în această ediție a campionatului Angliei, marcând un singur gol, în remiza cu Manchester City (2-2)

 

30.000.000 de euro este cota de piață a lui Wilshere, conform transfermarkt.de

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un mijlocas foarte talentat,imi pare extrem de rau ca se accidenteaza asa de des ;;) ( Pe el il vedeam inlocuitorul lui Iniesta la Barcelona )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar ca e talentat.. dupa cum atinge mingea iti dai seama.

 

Arsenal&Dortmund sunt cele mai ghinioniste echipe cand vine vorba de accidentari, poate e devina si staff-ul insa totusi... atat ghinion mai rar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...