Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Mark Wahlberg, iertat pentru actele de violenţă din trecut

Recommended Posts

Unul dintre bărbaţii atacaţi îşi pierduse ochiul stâng


 


225012l-650x400-b-c5bb5213.jpg


 


Mark Wahlberg a cerut statului Massachusetts sa îi acorde amnistia pentru violenţele pe care le-a savârsit în 1988 contra a doi barbati vietnamezi.


 


Unul dintre ei l-a iertat public pe actor saptamâna aceasta - un gest pe care Wahlberg îl consideră emoţionant. În interviul dat revistei Vulture pentru a-şi promova noul său film, The Gambler, lui Wahlberg i s-a cerut să descrie momentul în care a aflat ca Johnny Trinh, unul dintre cei doi bărbaţi pe care i-a atacat pe când avea 16 ani, l-a iertat. „Am avut lacrimi de bucurie”, relateaza Wahlberg.


 


Într-un interviu cu Daily Mail, Trinh afirma despre Wahlberg că „era tânar şi rebel, dar că acum l-a iertat ... fiecare om merită o a doua şansă”, dezvăluind şi că nu atacul viitorului actor l-a făcut să îşi piardă ochiul stâng, ci o rănire suferită în timpul razboiului din Vietnam.


 


Noua informaţie i-a adus bucurie lui Wahlberg, care continuă „mai ales pentru că am avut cu mine atâţia ani povara asta: am crezut că l-am făcut pe un om să îşi piardă un ochi".


 

„Mă bucur de bunătatea şi delicateţea lui de a mă ierta pentru acţiunile mele gratuite şi reprobabile"... Wahlberg a facut o pauză şi a continuat: „ştiţi, am avut multe probleme în trecut, şi fiind catolic şi ştiind că nu pot fi iertat daca nu iert, cred că ceea ce a spus el a fost ceva foarte special. M-a copleşit emoţia!”.


 


Sursa: Cinemagia.ro


 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...