Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

El e actorul cu cel mai exagerat salariu

Recommended Posts

I-a salvat de la neonorantul titlu pe Johnny Depp şi Tom Hanks


 


736814l-650x400-b-5ed17aa0.jpg


 


Revista Forbes a făcut lista actorilor din Cetatea Filmului care nu-şi justifică salariile colosale încasate, iar locul întâi îi revine, ca şi anul trecut, lui Adam Sandler. Actorul a avut un succes la box office prin Grown Ups 2 (a obţinut 246 de milioane de dolari internaţional), însă acesta nu a putut compensa rateurile marcate de Jack and Jill şi That’s My Boy.


 


În alcătuirea clasamentului au fost luate în considerare bugetele ultimelor trei filme şi a încasărilor totale obţinute de acestea în toată lumea, raportate la salariul primit de capul de afiş al acestora, pentru a calcula venitul mediu adus de fiecare actor, în raport cu fiecare dolar plătit acestuia.


 


„Am estimat că fiecare dolar primit de Sandler a adus 3,2 dolari”, a subliniat Forbes – cea mai mica valoare de rambursare a investiţiei calculată de revistă dintre actorii luaţi în considerare, în condiţiile în care Sandler cere în jur de 15 milioane de dolari pentru un film.  


 


Pe locul doi în clasament s-a situat Johnny Depp, starul francizei de mare succes Pirates of the Caribbean, care a returnat 4,1 dolari pentru fiecare dolar plătit, din cauza recentelor eşecuri la box office, The Lone Ranger şi Dark Shadows.


 

Ben Stiller, al cărui Night at the Museum: Secrets of the Tomb s-a lansat recent în Statele Unite, a intrat pe locul trei în top, cu 4,8 dolari obţinuţi pentru fiecare dolar plătit, ca urmare a lui Tower Heist şi The Watch, a căror evoluţie la box office nu a fost deloc remarcabilă.


 


Ryan Reynolds, a cărui comedie de acţiune, R.I.P.D., a fost una din dezamăgirile la box office ale lui 2013, se află pe locul patru, cu 4,9 dolari returnaţi la un dolar plătit, în vreme ce Tom Hanks, care a jucat şase roluri într-unul din eşecurile majore ale 2012, Cloud Atlas, încheie topul cinci, cu 5,2 dolari obţinuţi la un dolar plătit.


 


Nu au fost luate în considerare rolurile cameo (scurtele apariţii în filme), cele din animaţii şi cele din filmele cu lansare limitată.


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...