Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Trailer Ted 2

Recommended Posts

Continuarea succesului din 2012 se lansează pe ecrane la sfârşitul lunii iunie

 

Ted devenea în 2012 comedia originală cu ratingul american R cu cele mai mari încasări din toate timpurile în America, iar un sequel era absolut inevitabil. Cu detaliile păstrate în mare secret până acum, iată că noul film al lui Seth MacFarlane lansează un trailer de două minute şi jumătate din care aflăm noua mare provocare a buclucaşului urs de pluş: trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. 


Câteva cadre din trailer sugerează că noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte. Toate detaliile le vom afla pe 26 iunie, când are loc premiera sequelului.

 

Până atunci se confirmă că Amanda Seyfried joacă noul rol principal feminin, după ce Mila Kunis a decis să nu mai fie implicată în producţie, şi că în distribuţie apare şi Morgan Freeman. Liam Neeson şi David Hasselhoff, care au fost şi ei menţionaţi în legătură cu noua comedie Universal Pictures, sunt de nevăzut în acest prim trailer.

 

 

Sursa: Cinemagia.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Il astept cu nerabdare :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...