Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Iată filmul cu cele mai mari încasări pe 2014 în America

Recommended Posts

A depăşit Guardians of the Galaxy cu doar câteva mii de dolari


 


817530l-640x400-b-dbd7803f.jpg


 


Topul filmelor cu cele mai mari încasări pe 2014 în Statele Unite a suferit zilele acestea o modificare importantă - scrie Variety.com - căci, la diferenţă de numai 8.500 de dolari, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 a detronat filmul aflat până acum pe cea mai înaltă poziţie, Guardians of the Galaxy.


 


Este pentru al doilea an consecutiv când franciza Lionsgate cucereşte primul loc în clasamentul celor mai mari încasări din America. Mockingjay Part 1 a obţinut deja mai bine de 700 de milioane de dolari internaţional, iar filmul nu s-a lansat încă în China (debuteză în cinematografele de acolo pe 8 februarie). Încasările totale ale peliculelor din seria The Hunger Games vor depăşi astfel cifra totalizată acum, de 2,2 miliarde de dolari.


 

Va fi însă dificil ca Lisongate să-şi revendice, pentru a treia oară la rând, locul întâi în clasamentul celor mai bune încasări din SUA, mai ales că anul acesta se lansează două titluri cu greutate la box office, continuările lui Star Wars şi The Avengers.


 


Filmul anului 2014 în topul celor mai bune încasări internaţionale rămâne Transformers: Age of Extinction.


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...