Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Korleone

Mourinho, lăudat de Blanc: "Robson l-a pus să comunice cu noi. De aici a început totul"

Recommended Posts

1Gbx8xJ.jpg


 


 


Laurent Blanc şi Jose Mourinho vor fi din nou adversari în UEFA Champions League. După ce a eliminat-o pe PSG în "sferturile" de anul trecut, "The Special One" va da din nou piept cu campioana din ultimii doi ani din Hexagon.

 

Cei doi tehnicieni se ştiu foarte bine. S-au cunoscut în 1996, atunci când fostul fundaş evolua pentru Barcelona, echipa la care, la acea vreme, lusitanul era traducătorul antrenorului Bobby Robson. Fostul selecţioner al Franţei l-a lăudat pe Mou, chiar dacă portughezul a devenit în ultimul deceniu unul dintre cei mai mari rivali ai catalanilor.

 

"Mourinho are o poveste extraordinară la Barcelona. Bobby Robson nu vorbea limba spaniolă şi Jose era acolo pentru a-i face viaţa mai uşoară din acest punct de vedere. După o lună, metoda de antrenament era diferită şi Robson l-a pus pe Mourinho în faţa jucătorilor, pentru că ştia cum să le vorbească.

 

În acest moment, a început totul pentru el. A sosit Louis van Gaal şi a avut inspiraţia să înveţe de la el. Restul e istorie", a declarat Blanc pentru BeIN Sports.

 

Meciul tur dintre PSG şi Chelsea se va disputa pe 17 februarie, la Paris, în timp ce partida decisivă va avea loc pe 11 martie, la Londra.

 

 

SursaaqcUWZs.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...