Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Blanc lansează un atac dur la Mourinho. Îl acuză pe portughez că a vrut să fie eliminat din Cupa Angliei

Recommended Posts

GTrXmc6.jpg

Chelsea defilează în campionatul Angliei, unde are 7 puncte distanță în fața următoarei clasate, Manchester City. Mai mult, înCupa Ligii, formația lui Mourinho este calificată în finală, pe care o va juca pe 1 martie, ÎN DIRECT la Digi Sport, contra lui Tottenham.

 

Totuși, singurul neajuns al acestui sezon este eliminarea timpurie din Cupa Angliei. Chelsea a pierdut surprinzător în fața luiBradford, echipă de liga a treia, cu 2-4, chiar pe Stamford Bridge.

 

Antrenorul lui PSG, Laurent Blanc, l-a acuzat pe managerul portughez al lui Chelsea că a vrut să iasă din acea competiție, pentru a avea mai mult timp să pregătească meciul cu francezii, din UCL.

 

"Mourinho este un geniu. A pierdut partida de Cupă cu Bradford și în felul asta s-a asigurat că are mai bine de o săptămână liberă înaintea meciului cu noi. Nici nu vreau să îmi imaginez ce s-ar fi întâmplat la noi dacă făceam așa ceva.", a spus antrenorul francez.

 

În cazul în care s-ar fi calificat în Cupa FA, Chelsea ar fi jucat în această competiție, în faza optimile de finală, sâmbătă, pe 14 februarie, iar peste doar 3 zile, pe 17 februarie, urma să joace contra lui PSG, în deplasare, în UCL.

 

Duelurile dintre PSG și Chelsea vor fi în direct la Digi Sport, pe 17 februarie şi 11 martie. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mourinho este un antrenor foarte inteligent,nu era afectat deloc ca a fost eliminat din cupa .. ba dimpotriva :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...