Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Adrian Mutu se înscrie la masa credală! Retras din activitate, "Briliantul" are de luat bani de la Petrolul

Recommended Posts

EvrOcwE.jpg

Petrolul a intrat în insolvență săptămâna trecută, iar foștii angajați se pot înscrie la masa credală până la întocmirea planului de reorganizare.

 

Cel mai răsunător nume care se va înscrie la masa credală este cel al lui Adrian Mutu, care este, alături de Gheorghe Hagi, cel mai bun marcator din istoria naționalei României (35 de goluri).

 

Mutu (36 de ani), care și-a reziliat contractul cu prahovenii în septembrie 2014, are de recuperat 70.000 de euro de la formația prahoveană, potrivit ProSport. Nu mai poate depune memoriu, după intrarea clubului în insolvență, iar ultima soluție este înscrierea la masa credală, alături de ceilalți jucători și angajați care nu și-au primit toți banii cuveniți.

 

Tot în această iarnă, atacantul care a jucat, de-a lungul carierei, la echipe ca Internazionale Milano sau Chelsea, a încercat să recupereze o datorie de 50.000 de euro pe care Petrolul o are către el, dar a renunțat, precizând că a donat clubului acea sumă.

 

Potrivit sursei citate, Mutu a semnat niște ordine de plată în alb și și-a primit banii după ce oficialii clubului le-au completat cu suma de 50.000 de euro, stingând litigiul.

 

La începutul anului, chiar de ziua sa, Adrian Mutu și-a anunțat retragerea din activitatea fotbalistică.

 

21 de meciuri și 6 goluri a adunat Adrian Mutu în tricoul Petrolului, în toate competițiile: 14 meciuri, 4 goluri în Liga 1; 6 meciuri, două goluri în UEFA Europa League și un meci în Cupa României.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...