Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

S-a întors căpitanul! Philipp Lahm a revenit în lotul lui Bayern, după 113 zile!

Recommended Posts

zMa3Ycy.jpg

După 16 săptămâni, căpitanul lui Bayern Munchen, Philipp Lahm,a revenit în lotul echipei lui Pep Guardiola pentru meciul retur din optimile UEFA Champions League, cu Șahtior Donețk, meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. În tur, în Ucraina, cele două echipe au remizat, 0-0.

 

Fundașul de 31 de ani a stat pe tușă 113 zile, din cauza unei fracturi la gleznă suferite în luna noiembrie. Luni, căpitanul bavarezilor s-a antrenat normal, alături de restul colegilor, iar Pep Guardiola a decis să-l convoace pe lista de 18 jucători cu care va aborda partida cu trupa lui Mircea Lucescu.

 

Ultimul meci jucat de Lahm a fost pe 8 noiembrie, Eintracht Frankfurt-Bayern Munchen 0-4. În pauza de iarnă, internaționalul german a fost operat, iar acum, după mai bine de patru luni, a revenit în lotul echipei.

 

La partida cu Șahtior, de miercuri, Lahm a luat loc doar pe banca de rezerve, Pep Guardiola începând partida în următoarea formulă:Neuer - Boateng, Badstuber, Alaba - Rafinha, Schweinsteiger, Gotze - Muller - Ribery, Robben, Lewandowski.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...