Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Sferturile Europa League

Recommended Posts

4GeFCwJ.jpg

 

Sevilla - Zenit

Dnipro Dnipropetrovsk - Club Brugge

Dinamo Kiev - Fiorentina

Wolfsburg - Napoli

 

Echipele extrase primele din urnă vor juca turul pe teren propriu. Prin tragere la sorţi, una dintre Dnipro şi Dinamo Kiev va disputa prima manşă în deplasare.

Sferturile de finală vor avea loc pe 16 şi 23 aprilie. Tragerea la sorţi pentru semifinale este programată pe 24 aprilie, în timp ce meciurile din penultimul act se vor disputa pe 7 şi 14 mai. 

Finala este programată pe 27 mai, pe Stadionul Naţional din Varşovia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sevilla - Zenit -> Sevilla are mai multa experienta , jucatori mai experimentati , deci merg pe mana ei.

Dnipro Dnipropetrovsk - Club Brugge -> Merg pe mana celor de la Dnipro , au un joc constant meci de meci , imi place si stilul lor, fata de anii precedenti acum este mult mai bine structurata.

Dinamo Kiev - Fiorentina -> Dinamo , cred ca aici i se termina actualul sezon de UEL, Fiorentina sezonu` acesta este o "forta" atat in campionat cat si in UEL, deci Fiorentina este favorita .

Wolfsburg - Napoli -> Merg pe Wolfsburg , supriza placuta din acest sezon de UEL dar si din Bundesliga unde are o prestatie constanta , Napoli nu cred ca este in stare sa o elimine.

 

#Sper ca finala sa fie intre Wolfsburg si Fiorentina , sezonu` acesta au dovedit ca merita sa ajunga amandoua in finala , unde cred ca va fi un adevarat spectacol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O sa fie niste meciuri interesante asta-i clar.

 

Sevilla are meci greu cu Zenit. Zenitul are jucatori foarte tari, cu experienta gen Hulk, Axel Witsel, etc. Sunt echipa tare. 

Dnepr cu Brugge cred eu ca o sa faca un meci frumos, cu multe goluri, Ambele sunt echipe de atac. Posibil experienta lui Juande Ramos, antrenorul celor de la Dnepr sa conteze.

Dinamo Kiev - Fiorentina cred la fel ca si la Dnepr - Brugge ca o sa fie un meci frumos, pe atac. Chiar nu stiu ce sa zic in privinta echipei care va merge mai departe. As merge mai degraba pe mana lui Dinamo Kiev. Nu ca au fost in grupa cu Steaua sau ceva, dar la ce-am vazut cu Everton...

Wolfsburg cu Napoli, iar meci tare, cu doua echipa de atac. Totusi vad pe Wolfsburg mergand mai departe. Si ii vad chiar castigatori anul acesta. Au o superechipa cu De Bruyne, Schurrle, Vieirinha, Bast Dost, Caligiuri, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...