Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Real continuă să caute portar. Un internaţional german de tineret, favorit la transfer

Recommended Posts

ucZvFCZ.jpg

Real Madrid continuă să caute un portar capabil să asigure succesiunea lui Iker Casillas pe Bernabeu, iar oficialii campioanei Europei văd în germanul Bernd Leno candidatul perfect.

 

Potrivit cotidianului Marca, goalkeeperul de 23 de ani de laBayer Leverkusen a devenit favorit pentru a se alătura vedetelor din capitala Spaniei la finalul acestui sezon, iar conducerea Realului intenţionează să rezolve mutarea în perioada următoare.

 

Sursa citată notează că spaniolii au luat deja legătura cu gruparea germană, pentru a se interesa de situaţia contractuală a lui Leno, dar şi pentru a afla disponibilitatea celor de la Bayer de a negocia un eventual transfer.

 

Discuţiile au avut rezultate satisfăcătoare pentru oficialii madrileni, care urmează să se hotărească în scurt timp dacă vor face o ofertă. Decizia finală depinde de ceea ce se va întâmpla în vară cu Iker Casillas, al cărui viitor pe Bernabeu este incert.

 

Prima variantă a conducerii Realului pentru postul de portar a fostDavid De Gea, dar Manchester United nu este dispusă să se despartă de unul dintre cei mai talentaţi tineri goalkeeperi de pe continent. Cu toate acestea, susţine Marca, ideea de a-l readuce în Spania nu a fost complet abandonată.

 

Totuşi, în acest moment, Leno, internaţional german de tineret şi cu o importantă experienţă acumulată în UEFA Champions League, reprezintă prima variantă pentru Real Madrid. Singura problemă o reprezintă preţul cerut de Leverkusen, 18 milioane de euro, atât câte este clauza de reziliere a jucătorului, considerat prea mare de partea iberică.

 

În cazul în care Bernd Leno va ajunge la Real Madrid, el va fi al doilea portar german din istoria clubului, după Bodo Illgner, care a evoluat pentru gruparea blanco din 1996 până în 2001, perioadă în care a cucerit de două ori trofeul UEFA Champions League.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leverkusen, in fiecare an a dat portari buni in campionatele puternice din Europa,cum ar fi Spania,Anglia, vedem anu trecut Ter Stegen, iar acum Leno care are prestatii foarte bune la Bayer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leno ni se pare un portar mult mai bun si mai sigur decat Ter Stegen parerea mea ..

Real nu se uita la bani .. daca il vrea pe De Gea il ia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...