Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Juventus - Monaco 1-0. Campioana Italiei s-a impus la limită, printr-un gol marcat din penalty

Recommended Posts

Juventus şi-a asigurat un avantaj de un gol în dubla confruntare cu Monaco, din sferturile de finală ale UEFA Champions League. Campioana Italiei s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, după ce Vidal a transformat un penalty controversat în repriza a doua.

 

Fără Pogba, dar cu Pirlo revenit după accidentarea din turul cu Borussia Dortmund, torinezii au avut prima ocazie la şutul lui Tevez. Reacţia monegascilor a venit repede, iar Buffon a intervenit de două ori într-un minut în faţa lui Ferreira-Carrasco.

 

Gazdele puteau deschide scorul după aproape jumătate de oră de joc, dar Tevez a finalizat dezamăgitor centrarea perfectă a lui Marchisio, pentru ca, în finalul primei reprize, Vidal să irosească mult prea uşor o pasă superbă primită de la acelaşi Tevez.

 

Introdus pe teren în debutul reprizei secunde, Bernardo Silva a trecut pe lângă gol după un contraatac superb al francezilor. Imediat după ratarea monegascilor, Juve a primit uşor un penalty, în urma unui duel între Carvalho şi Morata. Reluările au arătat însă că infracţiunea, dacă a existat, s-a produs în afara careului.

 

Arturo Vidal a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri, în minutul 57, şi a reuşit astfel primul său gol din această ediţie de Champions League şi al nouălea din carieră.

 

Monaco a încercat să reacţioneze repede, iar Buffon a scos de sub bară un şut bun al lui Kondogbia. Monaco a forţat şi cu Berbatov, care a fost aproape să egaleze la prima atingere a balonului, însă rezultatul a rămas neschimbat până la final.

 

Juventus s-a impus cu 1-0 - a patra victorie consecutivă la Torino fără gol primit - şi este la un pas de prima semifinală de UCL după o pauză de 12 ani.

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va fi un meci greu la Monaco , au o defensiva foarte buna , greu de patruns , dar si Juve are un atac foarte bun , parerea mea este ca se va termina 1-0 in retur pt Monaco si se va decide in/la prelungiri / penalty-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...