Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Dreamhack Bucharest 2015

Recommended Posts

Dreamhack-Bucharest-2015-visual.jpg

 

DreamHack este cel mai mare festival digital din lume. DreamHack deține recordul mondial Guinness la categoria "Cel mai mare festival digital din lume". În 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter în Suedia. Un concept creat de suedezi, festivalul s-a extins rapid în mai multe țări din Europa, inclusiv România. DreamHack Bucharest este organizat din 2012, devenind rapid unul dintre cele mai cunoscute festivale digitale din întreaga lume desfășurat în afara Suediei.

 

Ajuns la a cincea ediție, festivalul digital DreamHack Bucharest 2015 va transforma capitala României în centrul universului sporturilor electronice timp de trei zile (24-26 aprilie, la Sala Polivalentă).

 

Fanii sporturilor electronice vor avea ocazia să se întâlnească cu vedete internaționale și naționale, dar și să-și demonstreze propriile abilități în cadrul competițiilor organizate de PGL. Indiferent că sunt fani Counter-Strike:Global Offensive, Dota2 sau Team Fortress2, la Secret Shop-ul de la DreamHack Bucharest 2015 (24-26 aprilie) sigur se găsește ceva pe placul fiecăruia. Tricouri, căciuli, șepci, mini-plușuri sau jucării, toate vor fi disponibile în mărimea potrivită la un preț special, unele dintre ele venind la pachet și cu obiecte digitale exclusive.

 

Programul DreamHack Bucharest 2015 include atât turnee internaționale de sporturi electronice cu premii de peste 250.000 de euro, cât și competiții dedicate jucătorilor români.

 

Programul DreamHack Bucharest 2015 cuprinde 4 turnee internaționale și 5 competiții naționale în care vor evolua peste 400 de jucători străini și români pentru premii în valoare de peste 250.000 de dolari. Iar pentru prima dată în istoria acestui eveniment, vor exista două scene principale pe care se vor disputa două turnee internaționale: PGL CS:GO Championship Series Kick-Off și StarLadder StarSeriesXII.

 

AMcs29y.png

 

Biletele le puteti cumpara de pe link-ul urmator: http://shop.computergames.ro/dreamhack-bucharest-2015/dreamhack/

 

 

Sursa: www.egaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...