Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Reveal Trailer, imagini și noi informații despre Star Wars Battlefront

Recommended Posts

Star-Wars-Battlefront-630x354.jpg


 


O serie de informații și Reveal Trailer vin din partea DICE și Electronic Arts pentru Star Wars: Battlefront, care va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One la data estimativă de 17 noiembrie.


Jocul va avea loc în timpul trilogiei originale, ale cărei filme au fost lansate între 1977 și 1983. Meciurile vor avea loc între două echipe, Rebel Alliance sau Galactic Empire, fiecare a câte 20 de jucători. Diferite moduri pentru meciuri cu mai puțin de 40 de gameri vor fi disponibile.


 


Vor fi disponibile personaje care dețin armament clasic, precum Stormtroopers, și Jedis cu săbii laser și Force Powers, inclusiv Darth Vader însuși. Diverse vehicule, precum AT-ST și AT-AT, vor fi de asemenea prezente, la fel ca și jetpacks. Navele spațiale precum TIE Fighter sau X-Wings vor fi implicate în misiuni specifice, dar nu vor fi de găsit în hărțile „normale”, dat fiind că acest titlu va fi preponderent unul de război terestru.


 


Jocul nu va conține o campanie singleplayer dedicată, fiind înlocuită de misiuni „skirmish” care pot fi abordate în split-screen sau online co-op, prima opțiune nefiind valabilă și pentru PC. Nu va fi necesar un cont pe Battlelog, precum în ultimele titluri Battlefield.


Jucătorii vor putea aborda acest titlu din perspectiva first sau third person, personajele putând fi customizate vizual și mecanic.


După lansarea jocului, va fi disponibil și un DLC gratuit, denumit Battle of Jakku.


 



star_wars_battlefront001.jpg


star_wars_battlefront002.jpg


star_wars_battlefront003.jpg


star_wars_battlefront004.jpg


star_wars_battlefront005.jpg


star_wars_battlefront006.jpg


 


 



Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...