Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Bayern Munchen - FC Barcelona 3-2. Catalanii s-au calificat în finala UEFA Champions League

Recommended Posts

FC Barcelona a pierdut returul cu Bayern Munchen, din semifinalele UEFA Champions League, scor 2-3, dar va juca cu trofeul pe masă la Berlin, pe 6 iunie, datorită victoriei clare din prima manşă (3-0).

 

Va fi cea de-a opta finală de Liga Campionilor din istoria grupării catalane, care a cucerit trofeul de patru ori până acum. Ultimul succes a fost obţinut în 2011, cu Pep Guardiola pe bancă.

 

Bayern nu a reuşit miracolul, ci doar să se revanşeze în faţa propriilor fani cu o victorie, după eşecul dureros de pe Camp Nou.

 

Partida de la Munchen a început furtunos. Lansat excelent de Dani Alves, Rakitic a încercat să-l învingă pe Neuer, dar portarul gazdelor a respins. Imediat, în minutul 7, bavarezii au replicat prin golul lui Benatia, care a deschis scorul cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Xabi Alonso.

 

Speranţele germanilor au fost însă spulberate de golul lui Neymar din minutul 15. Messi l-a găsit pe Luis Suarez în adâncime, iar uruguayanul a dat dovadă de altruism şi i-a pasat brazilianului în faţa porţii.

 

O paradă senzaţională a lui ter Stegen, la reluarea cu capul a lui Thomas Muller, i-a împiedicat pe elevii lui Guardiola să revină în avantaj. Au marcat în schimb catalanii, tot prin Neymar, în minutul 29. Şi de această dată, Luis Suarez a fost omul cu pasa decisivă.

 

Bayern nu a renunţat la luptă, dar a avut în faţă un ter Stegen în zi de graţie. Portarul oaspeşilor a respins mai întâi lovitura de cap a lui Schweinsteiger, apoi a scos formidabil voleul lui Lewandowski.

 

Barcelona a intrat în avantaj la pauză, iar Guardiola a avut chiar timp să schimbe o vorbă cu Messi în drumul spre vestiare. Gazdele au vrut să evite un nou eşec şi Lewandowski a înscris superb pentru 2-2, după ce s-a distrat cu Mascherano, în minutul 59.

 

În minutul 73, Thomas Muller şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, cu un şut frumos din afara careului, şi a stabilit rezultatul final. Barcelona merge mai departe cu scorul general de 5-3 şi aşteaptă să-şi afle adversara din ultimul act, care va avea loc pe 6 iunie, la Berlin.

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites

O dubla foarte buna , chiar daca Barcelona in proportie de 80 % si-a castigat calificarea in finala din tur , Bayern nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa faca surpriza , chiar si la 2-1 pt Barca in retur, asta insemna echipa mare si devotament de neamt. Din pacate nu prea le-au iesit ponturile celor care o dadeau pe Bayern calificata chiar daca a pierdut in tur , dupa cum au primit si raspuns Barcelona nu este Porto ;).

 

Pot sa spun doar atat : Neymar - Messi - Suarez , la momentul actual acest cuplu de atacanti este cel mai bun din lume.

 

Sper ca Barca la sfarsitul sezonului sa aibe toate cele 3 trofee pe masa ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...