Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Zenga își formează staff-ul la Sampdoria. Și-a ales un secund cu state vechi ca principal în Serie A

Recommended Posts

M2D7hj5.jpg

 

Walter Zenga l-a înlocuit pe Sinisa Mihajlovic pe banca Sampdoriei și își formează deja staff-ul pentru următorul sezon deSerie A.

Italienii de la Sky Sport au anunțat că primul om cooptat de Zenga (55 de ani) este Luigi "Gigi" Cagni, care a fost, la rândul său, antrenor principal la gruparea genoveză.

Cagni - care va împlini 65 de ani la mijlocul lunii iulie - îi va fi secund fostului portar al lui Inter și al naționalei Italiei. A fost "principal" laSampdoria timp de două sezoane, în Serie B (2000-2002).

Cei doi se cunosc bine, încă de pe vremea în care jucau împreună, la începutul anilor '80, la Sambenedettese. Zenga a fost împrumutat acolo, din 1980 până în 1982, în timp ce Cagni a jucat 9 ani, ca fundaș, în perioada 1978 - 1987.

Prima experiență a lui Cagni ca antrenor principal în Serie A datează din 1993, când a promovat-o pe Piacenza pe prima scenă, în premieră în istoria clubului.

 

3 trofee are Walter Zenga în cariera de antrenor: campionatul României (2005, cu Steaua), SuperLiga Serbiei și Cupa Serbiei(ambele în 2006, cu Steaua Roșie Belgrad).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...