Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Achiziții low cost la Steaua

Recommended Posts

M1mARAB.jpg

 

Steaua are, până acum, cel mai puţin costisitoare campanie de achiziţii din ultimii 10 ani. Doar 350.000 de euro însumează cele 3 transferuri făcute de campioana României, care țintește accederea în grupele UEFA Champions League, după o pauză de un an.

 

După Alcenat şi Muniru, campionii îl aşteaptă şi pe Alexandru Tudorie, de la Oțelul. Se află în continuare în negocieri și cu Quenten Martinus, de la FC Botoșani, dar pretențiile jucătorului din Curacao sunt, deocamdată, principalul impediment. Există șanse ca cele două părți să se înțeleagă, în cele din urmă, mai ales că jucătorul spune că și-ar dori foarte mult să joace pentru campioni.

 

Din cauza banilor au mai picat transferurile lui Paul Anton, de la Pandurii, şi Florin Cernat, de la Oţelul.

 

Dacă vor ajunge în grupele UEFA Champions League, campionii vor plăti încă 100.000 de euro celor de la CFR Cluj pentru Muniru. Atât pentru mijlocaşul ghanez, cât şi pentru Tudorie, Steaua va trebui să cedeze procente din eventuale revânzări. FC Botoșani a renunțat la această clauză, în acordul cu Steaua pentru Martinus, în eventualitatea în care jucătorul din Curacao va ajunge la o înțelegere cu șefii roș-albaștrilor.

 

În ultimii 10 ani, roş-albaştrii au cheltuit o singură dată sub un milion de euro pe achiziţii. Cea mai costisitoare campanie de achizitii a fost in sezonul 2007-2008: aproape 13 milioane de euro. Chiar dacă nu au câştigat titlul, roş-albaştrii şi-au recuperat, atunci, banii investiţi după calificarea în grupele Ligii.

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...