Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

PSG este interesată de Brahimi şi pregăteşte o ofertă importantă pentru algerian

Recommended Posts

jYPvXSq.jpg

Paris St. Germain îşi doreşte un mijlocaş ofensiv care să ofere calitate şi un număr important de goluri, iar oficialii campioanei Franţei consideră că Yacine Brahimi corespunde acestui profil.

 

Algerianul de la FC Porto a avut un sezon foarte bun pe Dragao, reuşind să înscrie de 13 ori în toate competiţiile. Şase dintre golurile sale au venit în UEFA Champions League, competiţie în care a marcat şi un hat-trick, în victoria cu 6-0 în faţa celor de la BATE Borisov.

 

Prestaţiile excelente ale jucătorului de 25 de ani i-au convins pe şefii parizienilor, care sunt dispuşi să plătească aproximativ 28 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Parc des Princes, scrie presa portugheză.

 

Tratativele nu se anunţă deloc uşoare, în condiţiile în care Porto pare hotărâtă să respingă orice ofertă sub clauza de reziliere a lui Brahimi, care a fost fixată la 50 de milioane de euro.

 

De asemenea, portughezii s-au despărţit deja de doi jucători -Casemiro, revenit la Real Madrid, şi Jackson Martinez, care ar putea ajunge la AC Milan sau la Atletico Madrid -, astfel că este puţin probabil ca gruparea de pe Dragao să renunţe la o altă piesă importantă în această vară.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...