Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Problemele lansării lui Batman: Arkham Knight se întețesc

Recommended Posts

Batman-Arkham-Knight2-e1435082729465-630

 

Astăzi Rocksteady Studios și Warner Bros. au lansat Batman: Arkham Knight pe PC, PS4 și Xbox One. Deși sunt raportate probleme tehnice și pe console, versiunea PC este cea care a atras furia cumpărătorilor, după cum cele 70% recenzii negative, din 4000, pot atesta. Singura lansare a unui titlu AAA din acest an la fel de problematică a fost Mortal Kombat X, situația făcând ca și acesta să fie distribuit de Warner Bros.

 

Presați pe forumul oficial de către fanii nemulțumiți, Rocksteady a declarat că investighează problemele împreună cu echipa terță care s-a ocupat de versiunea PC, refuzând să ofere numele ei. Astfel se oferă o posibilă explicație pentru starea jocului pe PC, după ce Batman: Arkham Asylum și City au avut performanțe diametral opuse, fiind considerate un exemplu de optimizare solidă pe această platformă.

Totuși probleme severe de performanță ar putea fi explicate și mai bine de prezența sistemului DRM Denuvo în Arkham Knight, în prezent cel mai agresiv sistem de asemenea natură. Deși Rocksteady nu a confirmat oficial că acest sistem antipiraterie este inclus, useri Steam cu înclinații în domeniul IT au confirmat acest fapt. Mai mult, pe pagina Steam a jocului nu se menționează ce sistem DRM prezintă acest joc, deși în alte situații se amintește ce condiții suplimentare sunt prezente, fie că e vorba de Uplay, Tages sau altele.

 

Denuvo și-a făcut un nume odată cu lansarea lui Lords of the Fallen, care pe PC aducea probleme semnificative chiar și pentru cei care au achiziționat legitim acest joc, situația repetându-se în acest caz.

 

În continuare, unii clienți aduc la atenția publicului că deși au precomandat jocul, fie pe Steam, Amazon sau la pachet cu o placă video, nu au primit Harley Quinn DLC, după cum era oferta.

Alte probleme menționate de gameri, care vizează perfomanțele tehnice, sunt faptul că pe unele GPU mobile, indiferent de puterea lor, jocul refuză să pornească, sisteme care depășesc semnificativ cerințele recomandate au frame rate mult sub așteptări, texturile nu se încarcă la detaliul grafic selectat și flickering.

Pagina cu User Reviews Steam este aceasta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...