Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Premierele săptămânii 26 iunie - 2 iulie 2015

Recommended Posts

287302l-640x400-b-c24a442c.jpg

 

Două comedii foarte diferite, de vineri pe marile ecrane

 

Poate că nu avem parte de cea mai bogată ofertă în cinematografe, dar este cea mai coerentă şi distractivă! Două comedii foarte diferite ne aşteaptă pe ecrane, una plină de glume fără perdea, cealaltă de un umor constructiv şi familial, prin urmare ne putem bucura de amuzament pe toate gusturile. Iată-ne mai jos recomandările.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

 

Ted 2
După succesul fenomenal al filmului din 2012 (550 de milioane încasări pe glob) nu există şansă ca sequelul să nu dea lovitura, având un public deja format. Cu o premisă ataşantă (Ted trebuie să dovedească în istanţă că este o persoană, altfel va fi considerat toată viaţa un obiect), glume ireverenţioase, energie şi câte un moment emoţionant presărat pe ici, pe colo, Ted 2 îşi adjudecă titlul de cea mai excentrică încercare comică a verii. Unele glume sunt foarte bune, altele sunt foarte proaste, dar e cert că nu vei ieşi din sala de cinema fără să fi râs măcar de câteva ori cu gura până la urechi.

 

La famille Bélier/Familia Bélier
Dacă la Ted 2 am vedea mergând "găşti" de prieteni, comedia franceză este dedicată întregii familii. Povestea nu este cea mai originală pe care o vei vedea anul acesta la cinema, dar regizorul Eric Lartigau reuşeşte să emoţioneze şi să distreze în egală măsură. Mai mult, le oferă spectatorilor mai mult sau mai puţin tineri o pildă despre ce înseamnă să lupţi pentru visurile tale. În centrul atenţiei este Paula (Louane Emera, semifinalistă a ediţiei franceze a emisiunii The Voice), o tânără născută într-o familie de surzi. Singura în stare să vorbească dintre membrii familiei, Paula descoperă că are o voce minunată şi visează la o carieră în muzică, dar cum să le explice părinţilor ei dragostea pentru ceva ce ei nu pot percepe? Pentru noi Familia Bélier a fost una dintre cele mai plăcute şi ataşante surprize ale anului, iar în Franţa filmul a fost văzut de şapte milioane de spectatori.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci TED 2 daca va fii ca TED (1) cred ca o sa lesin de ras :)))), a fost cel mai comic film pe care l-am vazut in ultimii ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...