Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Daniel Pancu este noul președinte al Rapidului! O nouă legendă la conducere, după Nicolae Manea

Recommended Posts

474459_474459_pancu_rapid.jpg


 


Daniel Pancu este ca și retras din activitatea de fotbalist. Legendarul jucător al Rapidului este alesul acționariatului pentru postul de președinte, ocupat ultima dată de Nicolae Manea, până în septembrie 2014.


Numirea lui Pancu confirmă că Vasile Miriuță are șanse infime să mai fie numit drept noul antrenor al alb-vișiniilor. Tehnicianul s-a întâlnit miercuri dimineață cu patronul giuleștean Valerii Moraru și va mai avea o întrevedere în cursul zilei de joi, dar șansele sunt extrem de mici ca cele două părți să ajungă la o înțelegere.


Pancu spunea, în urmă cu puțin timp, că Miriuță i-a transmis că l-ar vrea foarte mult pe teren, fiindcă este ultimul rapidist pursânge și ar auta enorm echipa din teren. Cum fostul tehnician de la Ceahlăul și CFR este aproape clar că nu va ajunge în Giulești, Pancu nu va continua cariera de jucător și va trece la munca de birou.


"Am discutat din nou cu Daniel Pancu astăzi (n.r. miercuri, 8 iulie). Noi mai vorbisem de mai multe ori pe acest subiect, nu e o decizie luată pe moment. Și-a încheiat cariera de jucător și e noul președinte al clubului. E cea mai bună soluție în acest moment pentru Rapid.", a declarat Valerii Moraru.


 


Sursa: eGaming.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites

mie imi place ca jucatorii cu personalitate, jucatorii care au stat perioade lungi la o echipa din Romania ajung in posturi de conducere, ori antrenor. Cred ca este un lucru bun pentru fotbalul romanesc, sa nu mai aducem de afara personal. Avem si noi pe ai nostrii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat de felul cum s-a retras.. merita sa fie aplaudat de intregul stadion la retragere, nu asa cu cartonas rosul si rapidul in B.

 

Un adevarat lider in vestiar si un om care spune lucrurile pe fata, macar atat sa faca Rapid pentru el caci el pentru Rapid a facut prea multe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...