Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Robin Van Persie va juca în următorii 4 ani la Fenerbahce! Olandezul, acord cu turcii

Recommended Posts

NU3UpEq.jpg

Fenerbahce și atacantul olandez Robin Van Persie au ajuns la un acord pentru un contract pe patru sezoane, potrivit Sky Sports. Jucătorul lui Manchester United va fi prezentat oficial înainte de sosirea weekend-ului, întrucât contractul dintre jucător și vicecampioana Turciei mai are câteva detalii care trebuie aprobate de batav. Fener va plăti 6,5 milioane de euro pentru transferul olandezului.

 

Șefii clubului din Istanbul au călătorit la Londra recent pentru a discuta direct cu atacantul de 31 de ani, care mai are un an de contract cu Manchester United.

 

Van Persie nu va fi singur la Fenerbahce. Nani, un alt fost jucător al lui Manchester United, a semnat, la rândul său, cu Fener în această vară, urmând a primi un salariu de 6 milioane de euro pe sezon. În plus, atacantul va înlocui chiar un conațional la Fenerbahce, Dirk Kuyt terminându-și contractul cu galben-albaștrii.

 

„Încă nu am vorbit cu Robin Van Persie, dar dacă vine și el sunt convins că va avea mare succes la Fener. Îl cunosc foarte bine și va fi o adevărată lovitură pentru Fenerbahce să-l transfere”, declarase Nani la sosirea în Turcia.

 

Plecarea lui Van Persie o va lăsa pe Manchester United în criză de atacanți și Van Gaal va trebui să investească serios într-un transfer de răsunet în ofensivă. Clubul de pe Old trafford a decis să nu activeze clauza de cumpărare a lui Radamel Falcao, iar Chicharito Fernandez va reveni din împrumutul de la Real Madrid, dar probabil va fi împrumutat din nou sau va fi vândut, întrucât antrenorul olandez al lui United nu va miza pe el.

 

În acest moment, căpitanul Wayne Rooney și tânărul James Wilson sunt singurele variante în atac ale lui Van Gaal.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...