Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Încă două transferuri la Steaua: Becali şi Niculae s-au înţeles pentru Alibec şi De Amorim

Recommended Posts

AFaN95S.jpg

 

După ce a dat lovitura cu transferul lui Gregory Tade, pe care l-a rezolvat în noaptea de duminică spre luni, Steaua mai pregăteşte alte două achiziţii importante. Gigi Becali nu s-a resemnat cu gândul că nu-i poate avea la campioana României pe doi dintre jucătorii săi favoriţi, pe care a anunţat că îi doreşte încă de la finalul campionatului trecut.

 

Este vorba despre Alibec şi De Amorim, de la Astra. Primele negocieri pentru transferurile celor doi fotbalişti au eşuat, însă patronul Stelei a făcut o nouă ofertă, care este pe placul lui Ioan Niculae. Cele două părţi au bătut palma pentru suma totală de 1,5 milioane de euro, singurele lucruri care mai urmează să fie puse la punct fiind salariile fotbaliştilor. Conform discuţiilor, cei doi vor ajunge sub comanda lui Mirel Rădoi, după ce lotul campioanei se va întoarce de la Zilina.

 

Iniţial, Becali a oferit 500.000 de euro pentru De Amorim și 300.000 de euro pentru Alibec, dar Niculae a spus că nu este deloc mulțumit de ofertă. Pentru că vrea să facă o echipă puternică la Steaua, latifundiarul a mărit potul la 1.000.000 de euro pentru ambii fotbaliști, dar nici așa Niculae nu s-a lăsat înduplecat. În cele din urmă, cele două părţi s-au înţeles asupra sumei de 1,5 milioane de euro pentru transferurile celor doi jucători.

 

Alibec şi De Amorim au în palmares Cupa României şi Supercupa alături de Astra. Cele două trofee au fost câştigate după victorii la lovituri de departajare cu Steaua.

 

24 de ani are Denis Alibec şi o cotă de piaţă de 900.000 de euro

23 de ani are William De Amorim şi o cotă de piaţă de 1,7 milioane de euro

1,5 milioane de euro plăteşte Steaua pentru transferurile lui Alibec şi De Amorim

 

Sursa: digisport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer cu o echipa ca asta

Cojocaru - Alcenat - Papp - Varela - Guilherme - Tahar - Muniru - Chipciu - De Amorim - Popa si Tade, steaua o sa rupa tot in campionat, parerea mea!

 

Ma bucur ca in sfarsit a scos niste bani si a acoperit acele locuri desi pana nu-i vad si pe cei 2 in tricoul stelei nu cred nimic!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chipciu nu mai joaca cine stie ce, as spune ori Stanciu, Iancu sau Hamroun, pana una alta, 2 transferuri utile pentru Steaua, plus Tade, acum chiar s-au acoperit. Ma asteptam si la un portar, dar e bine ca tanarul Cojocaru a primit increderea lui Radoi si la varsta asta poate sa joace titular. Cu experienta din liga 1, va fi un portar mare in 2-3 ani, gen Tatarusanu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hamron e un jucator excelent, o sa faca o figura frumoasa la Steaua daca ii se va da sansa sa joace ! A bagat becali mana in buzunar (ptr cn il critica ca duce el steaua in jos)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...