Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Victorie a lui Arsenal în primul amical al verii! "Hat-trick" pentru Chuba Akpom

Recommended Posts

IapW9xZ.jpg

Chuba Akpom (19 ani) a realizat o triplă în primul meci amical disputat de Arsenal, împotriva unei selecţionate din Singapore şi câştigat cu scorul de 4-0.

 

Atacantul englez, internaţional Under-20, a profitat de absenţa lui Giroud (lăsat în repaus) sau a lui Welbeck (accidentat) pentru a-şi face loc în 11-le de start. El a semnat în februarie un contract de lungă durată cu clubul londonez, care îl împrumutase la alte echipe.

 

''L-am împrumutat în sezonul trecut, deoarece consideram că are nevoie" a explicat Arsene Wenger, antrenorul 'tunarilor'. Acum nu mai este cazul. Intenţionez să-l păstrez alături de noi. Dar să nu uităm că acesta a fost doar un meci amical. El este talentat, dar mai trebuie încă să muncească'' a completat Wenger..

 

Arsenal, al cărui al al 4-lea gol a fost marcat de Jack Wilshere, s-a calificat astfel în finala ''Premier League Asia Trophy''.

 

Sâmbătă, clubul londonez va juca împotriva lui Everton, care a eliminat-o pe Stoke City la lovituri de departajare (0-0, după prelungiri, 5-4, după loviturile de departajare).

 

Arsenal (4-2-3-1): Martinez (Szczesny '46) - Debuchy (Bellerin '73), Mertesacker, Gabriel Paulista, Nacho Monreal - Flamini (Willock '64), Coquelin - Oxlade-Chamberlain (Zelalem '64), Wilshere (Crowley '64), Iwobi (Jon Toral '73) - Akpom. 

 

Antrenor: Arsene Wenger

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...