Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BRILIANTU

"Dublă" după un an și jumătate pentru Alex Chipciu » Banderola l-a trezit

Recommended Posts



Chipciu.jpg

 



Pus la zid de mai mulți oameni de fotbal, Alex Chipciu și-a revenit cu stil. Mijlocașul ofensiv de 26 de ani a reușit să marcheze de două ori la Severin, cu Pandurii.

 

A fost cea de-a treia "dublă" din cariera lui Chipciu. Pe celelalte două le-a bifat în septembrie 2012, la Iași - Steaua, scor 0-3, și în februarie 2014, în victoria Stelei cu Chiajna, scor 4-0.

 

Internaționalul român nu doar că a marcat, dar a avut o evoluție foarte bună, fiind cel mai activ jucător al roș-albaștrilor. Doar neșansa a făcut să nu-și treacă în cont hattrick-ul.

 

Prestația sa a ######ncis și cu faptul că a purtat banderola în premieră sub comanda lui Rădoi, după ce în urmă cu doar două săptămîni era doar a 4-a variantă.

 

De atunci, Tănase a plecat în China, iar cu Pandurii, Varela a fost accidentat, iar Tamaș a pierdut autocarul. Așa că Rădoi a decis să-i ofere banderola lui Alex, cel mai bine plătit stelist urmînd să fie a doua opțiune, după Varela.

 

"Chipciu este acum cel de-al doilea căpitan al nostru. E un jucător de valoare! Orice fotbalist are și un regres, nu trebuie pus la zid atunci cînd evoluțiile sale nu mai sînt la fel de bune", a declarat Mirel Rădoi, antrenor Steaua .

 

Sursa: www.gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu mi-as dori sa continue evolutia de aseara, nu sa se opreasca aici. Sper sa fie meciul care il readuce la forma de dinainte de accidentare. Oricum, se vede ca aceasta concurenta da roade, se simte amenintat de Hamroun si trebuie sa arate ca merita locul de titular.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...