Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Robben la Fener? După Van Persie, turcii vor să dea o nouă lovitură de imagine! Cum vor să-l convingă

Recommended Posts

01LBHb2.jpg

După Robin Van Persie, Nani, Souza, Simon Kjaer, Fabiano și Fernandao, Fenerbahce este aproape să dea o nouă lovitură. Conform presei din Istanbul, Arjen Robben este următoarea țintă a galben-albaștrilor. Președintele Aziz Yildirim și directorul sportiv Giuliano Terraneo vor pleca la Munchen, după meciul de marți seară, contra Șahtiorului lui Mircea Lucescu, din manșa tur a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, pentru a negocia aducerea extremei olandeze la Istanbul.

 

Fotbalistul de 31 de ani este plătit cu 5,5 milioane de euro pe sezon la Bayern, iar Fener este dispusă să majoreze această sumă pentru a-l convinge să vină alături de colegul său de la națională și prietenul său Robin Van Persie. În cel mai rău caz, turcii iau în calcul un împrumut, cu opțiune de cumpărare la finalul sezonului.

 

Un alt olandez care a jucat la Fener, Dirk Kuyt, a fost folosit de șefii grupării galben-albastre pentru a-l convinge pe Robben să accepte oferta turcilor. ”Am petrecut trei ani frumoși la Fener. Este un paradis pentru orice fotbalist. Am locuit într-un oraș ca Istanbul, care este o metropolă încântătoare. Mereu am fost fericit acolo. Vei câștiga foarte mult printr-un transfer acolo. Mai mult, faptul că Van Persie e deja acolo e un avantaj uriaș pentru tine”, i-a transmis Kuyt conaționalului său.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...