Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Van Gaal îl avertizează pe De Gea, după transferul lui Romero: "La United trebuie să lupți pentru locul tău"

Recommended Posts

4sSufP2.jpg

Transferul lui Sergio Romero la Manchester United îl aduce pe David De Gea mai aproape de o plecare de pe Old Trafford, deși antrenorul englezilor, Louis Van Gaal, susține că mutarea va înăspri lupta pentru titularizare în poarta "diavolilor".

 

S-a discutat toată vara despre mutarea lui De Gea la Real Madrid, care s-a despărțit de legendarul Iker Casillas. Van Gaal l-a luat pe Romero, pentru a se asigura în cazul în care spaniolul va pleca. În caz contrar, olandezul mizează pe o competiție acerbă pentru titularizare și i-a avertizat pe amândoi în acest sens. 

 

Astfel, din titular incontestabil și un portar cotat la circa 40 de milioane de euro, De Gea ar putea ajunge rezerva lui Romero, în cazul în care transferul său nu va mai avea loc.

 

Van Gaal este, de altfel, chiar tehnicianul care l-a adus pe Romero pentru prima dată în Europa. În 2007, portarul avea 20 de ani și a venit din Argentina la AZ Alkmaar, sub comanda antrenorului batav.

 

"Trebuie să rezolvăm situația rapid, în cazul în care se întâmplă ca De Gea să plece la Madrid. Am vorbit cu Sergio și cu David, iar cu mine antrenor va fi titular mereu cel mai bun. Așa că trebuie să te lupți pentru titularizare la un club de top ca Manchester United, mereu ai nevoie de competiție.", a declarat Louis Van Gaal.

 

"Din primul moment în care Louis Van Gaal mi-a dat tricoul de portar în 2007, mi-a spus că voi avea un rol important în echipă. A fost o perioadă vitală pentru mine. Din momentul în care am semnat, cariera mea a început să se lanseze. E un om foarte important în viața mea. M-a ajutat mult, atunci când am ajuns în Olanda. E foarte onest și deschis ca persoană, ajută și te asigură mereu că îi pasă de fiecare jucător și de fiecare membru al staff-ului.", a spus și Sergio Romero.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...