Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Valve nu se grăbeşte să lanseze Half-Life 3

Recommended Posts

half-life-3-630x355.jpg


 


Citând surse anonime, cei de la The Know afirmă că Valve nu va lansa Half-Life 3 prea curând. Motivul principal? Încasările imense generate atât de trei titluri ale companiei – DOTA 2, Counter-Strike: Global Offensive şi Team Fortress 2, cât şi de jocurile realizate/publicate de terţi care se vând pe Steam. În antiteză, Half-Life chiar de ar vinde 12 milioane de copii (o cifră optimistă), Valve ar obţine 720 de milioane de dolari, adică aproximativ veniturile generate de Steam pe parcursul lui 2014.


 


Se pare că dezvoltarea lui Half-Life 3 a început în 2009, de joc ocupându-se o echipă de 100 de persoane. Însă Valve a vrut să lanseze cât mai repede Left 4 Dead 2, Portal 2 şi Dota 2, astfel că la Half-Life 3 au rămas să mai lucreze în prezent 10 oameni. Un alt motiv este că aşteptările privind jocul sunt atât de mari, încât Valve se teme că nu va întruni aşteptările şi că va avea de înfruntat furia fanilor.


 


Un exemplu în acest sens este ce a păţit BioWare în 2012 când a lansat Mass Effect 3, joc al cărui deznodământ a provocat pe internet o adevărată furtună de reacţii negative.


Cu menţiunea că toate acestea sunt speculaţii, urmăriţi filmuleţul de mai jos pentru detalii:


 



Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...