Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] EA: Star Wars Battlefront nu va avea singleplayer clasic deoarece interesul este minim

Recommended Posts

Star-Wars-Battlefront-630x354.jpeg

 

Star Wars: Battlefront va fi lansat de către DICE și EA pentru PC, PS4 și Xbox One pe 17 noiembrie. Precum alte titluri Battlefront și Battlefield din trecut, acesta nu va avea o campanie singleplayer clasică, rolul acesteia urmând să fie înlocuit de meciuri „Missions” împotriva oponenților AI. Motivația venită astăzi din partea EA este că „aproape nimeni” nu ar fi accesat o poveste clasică.

Peter Moore, ofițer de operațiuni în cadrul EA, descrie situația, precum și povestea din spatele Star Wars: The Old Republic:

 

Jocurile AAA poate că vor fi cumpărate în mai multe exemplare, dar foarte puțini oameni chiar joacă modul singleplayer, asta ne arată analiza datelor.

Astfel de decizii se iau cu ani înainte de lansarea jocurilor. Între momentul începerii dezvoltării unui joc și data lansării, lumea devine diferită. Îmi aduc aminte de începerea producției lui Star Wars: The Old Republic. În acel moment, modelul financiar uzual era de abonament lunar. În ziua în care am terminat dezvoltarea, modelul devenise Free to Play. A trebuit să reconstruim jocul ca Free to Play cu microtranzacții, chiar și atunci erau jucătorii care preferau opțiunea abonamentului.\

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...