Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Dică: ”N-a fost o problemă diminuarea salariului, am dorit asta. Nu sunt la Steaua pentru bani”

Recommended Posts

pUr4DCB.jpg

 

Nicolae Dică, antrenorul secund al Stelei, a vorbit, într-o conferință de presă, despre sosirea lui Dumitru Dumitriu ca antrenor principal, în locul lui Massimo Pedrazzini. Fostul decar din Ghencea a confirmat că Gigi Becali le-a redus salariile tuturor din staff-ul tehnic, dar spune că Pedrazzini nu a plecat din această cauză.

”Nea Țiți era în staff-ul nostru de o lună și jumătate, deci nu este un lucru nou pentru noi. Din ce am înțeles, domnul Pedrazzini nu a plecat din cauza diminuării salariului, a avut alte probleme. Din punctul meu de vedere, eu am dorit să ni se diminueze salariul, nu a fost o problemă din partea mea.

Eu nu sunt la acest club doar pentru bani, acest club mi-a dat foarte multe. Am considerat că nu este o mare tragedie în acest moment dacă ni se va diminua salariul. S-a considerat că acum este o problemă financiară la club și se dorește reglarea unui buget și am fost de acord.

Consider că cei care au rămas, dacă au rămas, înseamnă că au acceptat această situație”, a declarat Dică.

Massimo Pedrazzini a demisionat de la Steaua vineri, 11 septembrie, din funcția de antrenor principal, în locul său fiind numit Dumitru Dumitriu, care ocupase înainte funcția de director tehnic la centrul de copii și juniori. Țiți Dumitriu făcea și muncă de scouter la Steaua, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

Gigi Becali a dezvăluit, exclusiv pentru Digi Sport, că le-a redus salariile antrenorilor și că italianul Pedrazzini ar fi refuzat să rămână pe mai puțini bani. În schimb, fostul antrenor principal a negat că acesta ar fi fost motivul demisiei sale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...