Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Mancini "aprinde" derby-ul cu AC Milan: "L-am vrut și noi pe Balotelli la Inter!"

Recommended Posts

W6QmrKH.jpg

 

Duminică seara, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, Inter și AC Milan se întâlnesc în cel mai așteptat meci al debutului din sezon din Italia.

Înaintea confruntării cu marea rivală, Roberto Mancini a recunoscut că Inter l-a dorit pe Mario Balotelli, ajuns însă tocmai în curtea celor de la AC Milan. Înainte să se transfere la Manchester City, unde a fost pregătit tocmai de antrenorul italian, atacantul a jucat pentru Inter, între 2007 și 2010, aceasta fiind prima echipă importantă din cariera sa.

"Da, recunosc că este adevărat, l-am vrut pe Balotelli", a fost declarația sinceră a lui Mancini pentru Gazzetta dello Sport, care a explicat de ce l-ar fi dorit pe Mario la Inter. "M-am gândit la Balotelli la un moment dat, l-am vrut ca înlocuitor pentru Icardi.

Eu îl cunosc pe Mario, îl apreciez mult și știu ce poate să dea pe teren. Am vrut să-i relansez cariera, dar a semnat cu AC Milan, în cele din urmă. Aș vrea să-l văd la Campionatul European, deoarece nu văd un alt atacant mai bun în Italia".

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...