Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

3 dintre jucătorii veniți în această vară la Steaua, puși la zid de șefi: “Putea să stea pe bancă în a doua repriză”

Recommended Posts

MVLdum8.jpg

 

Campioana a pierdut duminică la Timișoara după o partidă la finalul căreia toată lumea a criticat formația antrenată de Mirel Rădoi. Helmut Duckadam, președintele de imagine al Stelei, nu s-a ferit să nominalizeze jucătorii cu evoluții slabe și trei dintre cei veniți în această vară au fost puși la zid.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Duckadam a vorbit imediat după meci despre cei trei, Breeveld, Tade și Alcenat: “La orice echipă unul, doi, trei jucători care sunt ieșiți din forma și joacă mai puțin bine. Dar la Steaua e lipsă și de formă și de valoare. Ne uităm la gol, ce face Breeveld în acea situație, intrat de 20 de minute...

Chiar nu poți să găsești explicații. Mă uit la Alcenat, pe care toată lumea îl ridica în slăvi. Să mă ierte Dumnezeu, dar în repriza a doua putea să stea și pe bancă. La el nu e lipsă de valoare, e delăsare.

Va dau un singur exemplu. Mirel Rădoi n-a fost mulțumit de Alcenat și nu l-a băgat cu Viitorul ca să-i dea o lecție , că nu a avut angajament. Am văzut ce a învățat din această lecție. Același lucru l-a făcut pe rând și cu Breeveld. Din păcate s-a văzut rezultatul. Nu știu ce ar mai putea face mai mult.”

Cât despre Tade, Duckadam n-a avut deloc rețineri să suțină că golgheterul de anul trecut al Ligii 1 e o afacere proastă pentru Steaua, pentru că e lipsit de valoare la nivelul cerut de campioană. "Unii jucători care au venit la Steaua au zis că e vârful carierei și sunt mulțumiți, cum sunt jucătorii care pleacă în străinătate. Eu am avut încredere în Tade și i-am luat apărarea, dar m-am uitat astăzi și mai repede îi dau dreptate și patronului. Chiar să nu te întâlnești deloc cu mingea. Mă duc și o caut și o iau în brațe și mă duc cu ea în poartă și tot fac ceva. Am înțeles un meci, două, trei, dar suntem în etapa a 10-a. Omul nu a dat un gol, n-a avut o fază clară de gol. Ori e automulțumire, ori nu poate mai mult. La Alcenat e automulțumire, asta e clar. O spun cu orice risc. Se vede că nu are nicio tragere de inimă. E deranjant efectiv cum joacă în ultima perioadă.", a spus Duckadam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...