Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Casillas rupe tăcerea. Ce l-a deranjat cel mai mult în relația cu Mourinho: "Nu am înțeles asta niciodată"

Recommended Posts

h5LuLSs.jpg

Iker Casillas (34 de ani) și-a intrat în rol la FC Porto și, profitând de liniștea găsită pe malul Atlanticului, a rupt tăcerea cu privire la plecarea sa controversată de la Real Madrid. Casillas a avut o relație dificilă cu antrenorul Jose Mourinho, cel care a pregătit, practic, plecarea portarului de pe "Santiago Bernabeu". 'San Iker' a declarat, pentru Mediaset:

 

"Știind că mulți jucători nu se înțelegeau cu Mourinho, n-am înțeles niciodată de ce eu eram cel arătat cu degetul de fiecare dată. Ceea ce mă irita era faptul că aveam meci în campionat, pe teren propriu, iar fanii erau prea ocupați să mă fluiere pe mine.

 

Este ca o relație cu un partener, cu timpul se pierde sentimentul inițial și lucrurile se deteriorează. El (n.r. Mourinho) spunea că nu mă antrenez, că nu sunt profesionist, că eram o 'cârtiță', că mă gândeam mai mult la echipa națională decât la Real Madrid.

 

Nu voi judeca acțiunile clubului, dar eu știu ce am făcut, anume faptul că am încercat să protejez interesele echipei. Oamenii vor uita cu timpul tot ce se întâmplat și vor rămâne cu o imagine bună despre mine. Nu știu dacă pot satisface pe toată lumea, dar nu este vina mea. Eu așa sunt și asta nu se va schimba, așa voi fi toată viața".

 

Declarațiie lui Casillas vin la foarte scurt timp după ce portarul spaniol, campion european și mondial cu Spania, a vorbit pe larg pentru o revistă din Spania despre despărțirea de Real.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...