Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Wargaming a lansat World of Warships

Recommended Posts

world-of-warships-630x343.jpg


 


Wargaming, studioul responsabil pentru celebrele simulatoare de război Free to Play World of Tanks și World of Warplanes, a lansat astăzi reprezentantul celei de-a treia componente a unui război modern, World of Warships.


 


În World of Warships, care este cea mai mare lansare a Wargaming din acest an, jucătorii au la dispoziție patru clase de nave maritime, îmbunătățibile și personalizabile, la dispoziție care se duelează pe hărți create strategic. Cele patru clase sunt: cuirasate – versatile și capabile de a ataca orice navă inamică, distrugătoare – rapide și manevrabile, capabile de a se feri de focul inamic și de a lansa torpile, crucișătoare – capabile de a livra lovituri masive cu un arsenal imens, portavioane – aduc o mecanică de joc similară RTS, permițând controlul avioanelor de spionaj și bombardare.


 


Modurile de joc sunt PvP și PvE, cu 10 hărți disponibile. PvP oferă șansa a două echipe de câte 12 jucători să se confrunte pentru supremație. PvE pune jucătorii împotriva AI într-o serie de lupte care îi vor modela pentru confruntări PvP. Pentru jucătorii cu poftă mare de joc, accederea la nivelul 9 de experiență deblochează participarea în primul sezon al Ranked Battles, cu bătăli 7vs.7 Domination.


 


World of Warships permite și o puternică personalizare a navelor, precum camuflaj și steaguri de semnal, precum și îmbunătățirea lor, prin Modernization și Skills.


World of Warships este Free to Play, iar pagina oficială este disponibilă aici.


 



Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...