Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Steaua este părăsită de fani! La ultimele două meciuri au fost doar 6.000 de spectatori pe Arena Națională

Recommended Posts

IGPXXfc.jpg

VIDEO Steaua - Chiajna 3-1. Steaua a învins-o cu 3-1 pe Concordia Chiajna, promite să revină în lupta pentru titlu, însă suporterii stau în continuare departe de echipa lui Mirel Rădoi, eliminată prematur din cupele europene.

 

În duelul cu Chiajna, Steaua a avut în tribune doar 1.500 de spectatori, cea mai slabă audiență a sezonului pentru roș-albaștri. În ultimele două jocuri de pe teren propriu, steliștii au adunat doar 6.000 de fani, după ce la jocul cu Viitorul, precedentul disputat pe Arena Națională, au fost prezenți 4.500 de oameni.

 

Steaua este departe de audiențele din sezoanele trecute, când juca cu casa închisă meciurile importante. Acum, nici măcar la derby-ul cu Dinamo nu a mai fost nebunie: 28.000 de spectatori în total, dintre care 8.000 au fost susținătorii oaspeților.

 

Apoi, 20.000 de fani s-au strâns la ultimul mare meci al anului, cel cu Rosenborg din play-off-ul UEFA Europa League, pierdut însă clar de campioana României, cu 0-3.

 

În total, Steaua a avut o medie de 10.884 de spectatori, însă exceptând cele două meciuri amintite, media scade dramatic și este una de sub de 4.000 de oameni. De exemplu, la derby-urile cu CFR și Petrolul, steliștii au avut sub 6.000 de suporteri, pe Arena Națională.

 

Joi seara, de la ora 20:30, Steaua joacă la Cluj în 16-imile Cupei României! Partida cu Universitatea este ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și LIVE TEXT pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro!

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...