Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

CS U îşi betonează apărarea. Oltenii s-au înţeles cu Iliev

Recommended Posts

NdpanSy.jpg

CS U Craiova îşi betonează defensiva. Oltenii s-au înţeles cu fostul fundaş al Universităţii, Valentin Iliev. Bulgarul ajuns la 35 de ani va semnă sâmbătă seară un contract cu echipa lui Emil Săndoi, cel mai probabil pe un sezon.

 

Antrenorul oltenilor nu se poate baza pe accidentaţii Kay şi Izvoranu astfel că venirea lui Iliev este una benefică pentru CSU. Fostul fotbalist al Stelei a fost prezent la derby-ul Olteniei, cu Pandurii Târgu Jiu.

 

"Cam toţi fundaşii noştri centrali au avut probleme medicale. Iliev este binevenit. Nu pot decât să-i urez bun venit şi să facă partide cât mai bune la noi şi să mai avem şi puţin noroc", a comentat Emil Săndoi

 

Iliev a jucat în Liga 1 pentru Universitatea Craiova (2009-2011), echipă pentru care a adunat 25 de meciuri şi 6 goluri. Fostul internaţional a trecut apoi la Steaua, unde a marcat 4 goluri în 35 de partide disputate în toate competiţiile.

 

"Bine că a venit Iliev. Nu ştiam asta. E bine că a venit să ne ajute, să facă multe lucruri bune la Craiova", a spus şi Stephane Acka.

 

Din Liga 1, Iliev a ajuns la Volyn Lutsk, după care a revenit în Bulgaria, în 2013, la ŢSKA Sofia. În stagiunea precedentă, a disputat 12 meciuri şi a marcat un gol, suferind o accidentare la glezna piciorului drept, care l-a ţinut departe de gazon 6 luni.

 

Iliev a fost chiar la un pas să se lase de fotbal, în această primăvară, când, după mai multe accidentări, era convins să îşi agaţe ghetele în cui.

 

”Mă întreb dacă ar trebui să renunţ la cariera de fotbalist, din cauza deselor accidentări. Este timpul să spun stop”, declara bulgarul la începutul lunii mai.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...