Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Un fost antrenor din Liga 1 îi atacă pe campioni: "Steaua este penibilă!" Ce zice de Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Recommended Posts

UdhdJlH.jpg

Steaua nu a convins în prima parte a sezonului! Eliminată din Europa, echipa lui Mirel Rădoi speră să revină în lupta pentru titlu din Liga 1, însă pentru a reuși acest lucru are mare nevoie de un succes în următoarea etapă, cu FC Voluntari.

 

Steaua - FC Voluntari este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

 

Antrenor acum în eșalonul secund, la Șoimii Pâncota, Ionuț Popa nu a ezitat să atace situația de la Steaua, dar și pe Nicolae Dică, acesta jucând rolul antrenorului principal, în contextul în care Mirel Rădoi nu le poate da indicații jucătorilor, deoarece nu are licență.

 

"Steaua este penibilă, pentru că nu are antrenor! Ăștia sunt antrenori (n.n. se referă la Nicolae Dică) care au licență și primesc bani pentru licență, nu pentru munca pe care o fac. Pe Rădoi l-a dus nașul său să antreneze, dar se vede că Steaua nu are antrenor și joacă cum joacă", a spus fostul tehnician al Politehnicii Iași, într-un interviu acordat pentru știridesport.ro.

 

Ionuț Popa dă exemplul său, dar și al lui Gică Hagi, care au făcut eforturi mari pentru a dobândi licența de antrenor.

 

"E un curs de un an de un zile. Am plătit 6000 de euro doar cursul și am fost un an de zile în fiecare zi de luni prezent 8 ore. Gică Hagi făcea naveta cu un avion special din Turcia, juca atunci la Galatasaray. Asta înseamnă să faci sacrificii să-ți iei licența, nu să ți se dea pe tavă. Asta înseamnă să iubești fotbalul. Bravo lui!", a mai afirmat antrenorul Pâncotei, echipă care va juca duminică dimineața pe Cluj Arena, împotriva Universității.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...