Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Șumudică își continuă războiul cu Steaua: „N-o să transfer niciodată jucători de la FCSB”

Recommended Posts

00XQDYc.jpg

Inaintea meciului cu FC Botoșani, care îi poate readuce prima poziție în clasament, antrenorul Astrei, Marius Șumudică își continuă războiul cu Steaua. Întrebat dacă Tade și Taher, jucătorii roș-albaștrilor intrați în dizgrație la echipa campioană, ar putea fi soluții pentru giurgiuveni, Șumi și-a înțepat rivalii.

 

„Tade, Taher, soluții pentru Astra? Sunt doi jucători de la FCSB, jucători care pe mine nu mă interesează. Tot respectul pentru ei, eu nu o să transfer niciodată de la FCSB, cât timp sunt antrenor.

 

Cu tot respectul pentru ei, sunt jucători foarte buni, sunt jucători care nouă ne sunt în momentul de față contracandidați la play-off și nu intră în calcul. Nu putem să-i luăm, pentru că sunt jucători foarte scumpi, sunt foarte buni”, a declarat Șumudică.

 

Nici secundul Stelei, Nicolae Dică, nu a scăpat. ”Dicanio” spunea că vrea să-i audă pe cei care l-au criticat pe Rădoi să vorbească acum și de Dican sau de Pancu, care va antrena la Voluntari.

 

„E antrenor Pancu? Eu nu l-am văzut. Să vedem dacă se ridică de pe bancă. Pancu e jucător. Calul moare de drum lung și prostul de grija altuia”, a mai spus Șumudică.

 

Referitor la problemele de lot și la pierderea de puncte pe teren propriu, antrenorul Astrei știe care e soluția ieșirii din criză.

 

„Am pierdut foarte multe puncte acasă. Mă așteptam să facem mult mai multe puncte acasă. Am luat foarte multe puncte din deplasare, dar nu trebuie să cedăm așa ușor punctele acasă.

 

Sperăm să câștigăm cu Botoșani și să trecem peste piedica asta. Ba cu Chiajna, ba cu Viitorul, ba cu Pandurii, nu am reușit să câștigăm acasă.

 

Revine Teixeira în lot, revine Budescu ușor-ușor, a revenit Junior Moraes, Amorim, ușor-ușor revenim și vom avea lotul complet. Abia atunci sunt ferm convins că Astra va avea un parcurs și mai bun. Budescu e de două zile cu echipa. El nu poate să joace în momentul ăsta, dar ușor-ușor se antrenează cu echipa. Sper să-l am la meciul cu Dinamo.

 

Amorim este un jucător foarte bun, de 23 de ani. Pentru mine, Junior Moraes-De Amorim sunt cea mai bună bandă stângă din România la ora actuală”, a mai spus Marius Șumudică.

 

Meciul Astra-FC Botoșani de astăzi, de la ora 18:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Cu o victorie, giurgiuvenii revin pe locul 1, acolo unde momentan se află Viitorul.

 

Șumi a criticat iar sistemul actual al Ligii 1, dar a avut grijă să nu fie prea dur. ”Vreți să mă vedeți suspendat?”

 

„Opt echipe ne batem pentru șase locuri, nici noi nu suntem încă calificați în play-off, mai e drum lung. Pierzi două-trei meciuri, sunt cinci puncte până la locul 7, cazi imediat. Jucăm, în opinia mea, 26 de meciuri degeaba, pe urmă se împart punctele și într-un meci de la locul 6 sari la locul 1, așa o să fie.

 

Dacă vreți să mă vedeți suspendat, ar trebui să facem o emisiune numai despre asta. Eu sunt antrenor, îmi fac treaba, respect sistemul și atâta tot”, a încheiat Șumi.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...