Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Manchester United e noul lider din Premier League. Doar egal pentru Chelsea

Recommended Posts

fp8d1pV.jpg

UPDATE: 23:05: Chelsea nu îşi revine în acest start de sezon din Premier League. Echipa lui Jose Mourinho a rămas cu doar două victorii, după ce nu a înregistrat doar un egal, 2-2, în deplasarea de la Newcastle.

 

Londonezii se pot declara mulţumiţi după acest punct scos, ţinând cont că au fost conduşi cu 2-0, după golurile marcate de Ayoze şi Georginio Wijnaldum. Oaspeţii au egalat în minutele 79 şi 87, în urma reuşitelor lui Ramires şi Willian.

 

Chelsea e pe locul 15 în Premier League, la opt puncte de liderul Manchester United.

 

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI NEWCASTLE-CHELSEA

 

Manchester United este noul lider din Premier League. "Diavolii Roşii" au învins-o pe Sunderland, cu un categoric 3-0, după golurile marcate de Memphis Depay, Wayne Rooney şi Juan Ma.ta

 

Costel Pantilimon a fost din nou integralist la oaspeţi, dar nu poate fi considerat vinovat la niciuna dintre reuşitele grupării de pe Old Trafford. Internaţionalul român a ajuns la 16 goluri încasate în acest sezon, după primele 7 etape.

 

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI UNITED - SUNDERLAND

 

United a profitat astfel de înfrângerea concitadinei City, care a fost învinsă, în primul meci al zilei, pe White Hart Lane, de Tottenham, cu un categoric 4-1. "Cetăţenii" au deschis scorul prin Kevin De Bruyne, aflat la al treilea gol marcat în ultimele 3 meciuri.

 

Gazdele au egalat înainte de pauză, prin Eric Dier şi au marcat încă de 3 ori în actul secund, prin Toby Alderweireld, Harry Kane şi Erik Lamela. Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă a lui City, după cea cu West Ham.

 

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI TOTTENHAM - MAN. CITY

 

Arsenal a profitat şi ea de pasul greşit al trupei lui Pellegrini: "tunarii" s-au impus cu 5-2 pe terenul lui Leicester, gazdele suferind astfel primul eşec al sezonului. Golurile echipei lui Arsene Wenger au fost înscrise de Theo Walcott, Alexis Sanchez (3) şi Olivier Giroud. La gazde, Jamie Wardy a reuşit o dublă. Londonezii sunt pe locul 4, la două puncte de City şi la 3 de United.

 

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI LEICESTER - ARSENAL

 

Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă în EPL:

Tottenham - Manchester City 4-1
Leicester City - Arsenal 2-5
Liverpool - Aston Villa 3-2
Manchester United - Sunderland 3-0
Southampton - Swansea 3-1
Stoke - Bournemouth 2-1
West Ham - Norwich City 2-2

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...