Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Răzvan Raţ a fost inclus în echipa ideală a preliminariilor. Tătăruşanu este portarul de rezervă

Recommended Posts

SDNZdEv.jpg
 

Răzvan Raţ a fost inclus de UEFA în echipa ideală a preliminariilor Euro 2016, iar Ciprian Tătăruşanu este rezervă de portar.

Fundaşul stânga al naţionalei României, care a evoluat în 9 dintre cele 10 meciuri de calificare, formează alături de italianul Matteo Darmian, galezul Ashley Williams şi englezul Gary Cahill linia de fund.

Belgianul Thibaut Courtois este portarul celui mai bun 11 din preliminarii, în timp ce islandezul Gylfi Sigurdsson, nord-irlandezul Steven Davis şi austriacul David Alaba formează linia de mijloc.

În atac se află germanul Thomas Muller, galezul Gareth Bale şi, evident, golgheterul calificărilor, polonezul Robert Lewandowski.

În afara lui Tătăruşanu, rezerve pentru echipa ideală sunt spaniolul Jordi Alba, polonezul Kamil Glik, slovacul Marek Hamsik, croatul Ivan Perisic, belgianul Kevin De Bruyne şi rusul Artiom Dzyuba.

Prezenţa celor doi jucători români printre protagoniştii calificărilor nu este o surpiză, în condiţiile în care tricolorii au avut cea mai bună apărare din preliminarii, cu doar două goluri primite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...