Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Singurul transfer de Ligă" nu prinde nici lotul. Motivele prăbușirii lui Alcenat: "Nu l-am fi adus dacă știam"

Recommended Posts

ZnqhDgf.jpg
 

Adus cu mare tam-tam în Ghencea, Jean Sony Alcenat e marea dezamăgire a acestui sezon. Haitianul nu mai prinde echipa Stelei, deși e plătit regește.

Fost la Petrolul, unde a impresionat în banda dreaptă, Alcenat era văzut drept soluția ideală pentru un post care i-a pus mari probleme campioanei în ultimele sezoane. Venit liber de contract, jucătorul de culoare s-a bucurat de unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1: 15.000 de euro/lună.
 
Însă încrederea de care s-a bucurat în momentul în care a semnat nu și-a găsit acoperire în evoluțiile haitianului. Acesta a prins doar două partide ca titular în campionat și este în acest moment abia a treia soluție pe postul său, după Râpă și Papp. Nicolae Dică a admis că sportivul este o dezamăgire, dar și-a exprimat încrederea că acesta va reveni în viitorul apropiat la forma care l-a consacrat.
 
"Nu am fost mulțumiți de randamentul lui și de aceea l-am încercat pe Râpă, care a jucat bine. Singura cale pentru Alcenat este să se antreneze serios și să-și aștepte noua șansă. Garantez că nimeni din club nu are nimic cu el. Și nici el nu ne-a supărat cu nimic! Nici noi nu credeam că va ajunge rezervă. Dacă ne-am fi gândit la asta, nu l-am mai fi adus să stea pe bancă!", a explicat Dică.
 
Mulți s-au gândit că "retrogradarea" lui Alcenat ține în oarecare măsură și de viața extra-sportivă a acestuia. Se pare, însă, că principalul motiv e legat strict de forma fizică a acestuia. La testele fizice efectuate constant de staff-ul tehnic al campioanei haitianul este mereu printre ultimii, mai notează sursa citată.
 
Faptul că Alcenat nu mai reprezintă o soluție e evidențiat și de interesul roș-albaștrilor pentru Belu. Așa cum Digi Sport v-a anunțat la finalul săptămânii trecute, Rădoi îl monitorizează atent pe fundașul dreapta al campioanei.
 
"Alcenat este singurul transfer de Champions League făcut de Steaua"
Dumitru Dragomir, în vară
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...