Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Trebuie să uităm cât mai repede meciul ăsta!" Ce le-a zis Rădoi jucătorilor înainte de penalty-uri

Recommended Posts

2Ugp6uh.jpg
 

Steaua e în degringoladă, chiar dacă rezultatele nu au fost dintre cele mai slabe. Campioana s-a calificat joi seară, dramatic, în sferturile Cupei României, după un joc modest, la Baia Mare, decis la penalty-uri (în timpul regulamentar a fost 1-1).

Pe trei în campionat şi calificată în fazele finale atât în Cupa Ligii, cât şi în Cupa României, formaţia lui Rădoi are probleme serioase, mai ales în ofensivă. Lipsa golurilor e generată de absenţa unui vârf de careu cu cifre, dar nici linia de mijloc nu reuşeşte să aducă foarte multe baloane utile în preajma careurilor adverse.

La finalul partidei de la Baia Mare, secundul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, a admis că echipa pe care o conduce e departe de pretenţiile unei campioane, însă şi-a manifestat speranţa în legătură cu ieşirea din criză.

"Nu am făcut un joc srălucit. Ne-am creat câteva ocazii până să marcheze Baia Mare, dar nu le-am fructificat. Dacă nu reuşeşti să înscrii, e foarte greu împotriva unei echipe organizate. Eu spun că adversarii s-au autodepăşit. În prelungiri, în ultimele 15 minute am fost superiori fizic. Important, până la urmă, e că ne-am calificat. Nu suntem mulţumiţi de joc, la finalizare avem mari probleme. Acum suntem cu gândul la CFR, trebuie să ne recuperăm şi să marcăm", a declarat "Dicanio" la final.

În general ghinionistă la penalty-uri, dacă este să judecăm după rezultatele din ultimii ani, norocul Stelei pare să se fi întors. Dică a dezvăluit ce le-a zis Mirel Rădoi fotbaliştilor înainte de loteria loviturilor de pedeapsă.

"Şi eu şi Mirel le-am zis să stea calmi şi să rămână concentraţi. Le-am zis că tot ce am făcut rău în cele 120 de minute poate fi şters cu buretele dacă ne calificăm. Au înţeles asta, au executat bine şi ne-am calificat. Acum trebuie să uităm cât mai repede această partidă", a conchis tehnicianul.

Viitorul, Steaua, ASA Târgu Mureş, CFR, Dinamo, Astra, CSMS Iaşi şi ACS Poli Timişoara sunt echipele rămase în cursă pentru Cupa României. "Sferturile" se vor disputa pe 15, 16 şi 17 decembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu unu cred ca nu este cazul sa uitati jocul eu cred ca este cazul sa deschideti ochii sa va uitati la meciul asta de 100 de ori sa sa vedeti cat de penibil a-ti putut fi , pai o echipa care are pretentii sa castige campionatul cupa si cupa ligii sa joace atat de deplorabil ?   Tot respectul pentru jucatorul Mirel Radoi  dar pentru antrenorul Mirel Radoi ...........

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...