Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovi10

Îl paşte pe Muniru convocarea la naţională? Ce a scris presa din Ghana despre mijlocaşul stelist

Recommended Posts

                                 sulley_muniru.jpg

 

 

 

 

Sulley Muniru a fost ales în echipa cu cei mai buni ghanezi care au jucat în week-end. Mijlocaşul Stelei a marcat golul egalizator în partida cu Pandurii, motiv pentru care ghanasoccernet.com l-a introdus pe lista cu cei mai buni ghanezi ai etapei.
Sulley Muniru este unul dintre jucătorii intraţi pe lista neagră a lui Gigi Becali. Cu toate acestea, mijlocaşul venit de la CFR Cluj a reuşit să înscrie de trei ori în 18 apariţii. În două dintre situaţii, reuşitele lui au cântărit greu la finalul meciului. Cu Trencin, a înscris golul care practic a adus calificarea în turul III al Ligii Campionilor. Cu Pandurii, a ajutat-o pe Steaua să scoată un punct.
 
Evoluţia din partida de dumincă seară a atras şi atenţia jurnaliştilor din ţara natală. Publicaţia ghanasoccernet.com l-a inclus în echipa cu cei mai buni ghanezi care au jucat în week-end. Odată cu această nominalizare, Sulley Muniru ar putea ajunge şi în atenţia echipei naţionale a Ghanei. Nu este exclus ca selecţionerul Avram Grant să-l testeze într-un meci amical.
 
Cea mai bună echipă de ghanezi în această etapă, în viziunea celor de la ghanasoccernet.com: Ati-Zigi (Liefering) - Afful (Columbus Crew), Baffo (Braunschweig), Attamah (Adana Demirspor), Ofosu Ayeh (Braunschweig) - Donsah (Bologna), Agyemang-Badu (Udinese), Muniru (Steaua) - Andre Ayew (Swansea), Jordan Ayew (Aston Villa), Assifuah (FC Siona).
 
Sulley Muniru, 23 de ani, a apucat să joace câteva meciuri pentru naţionalele de juniori ale Ghanei, dar n-a fost nici măcar o dată chemat la echipa de seniori.
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                           Sursa: Prosport

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...