Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ovi10

Iuliu Mureşan: "Am arătat ca o familie, am dominat Steaua. Echipa merită felicitări". Ce spune despre revenirea lui Tade

Recommended Posts

                                        iuliu_muresan_publimedia_mircea_rosca.jp

 

 

 

 

 

Iuliu Mureşan i-a felicitat pe jucători pentru victoria cu 2-0 în faţa Stelei. Preşedintele lui CFR Cluj susţine că unitatea grupului a făcut diferenţa.
 
 
 
CFR Cluj a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa Stelei, o echipă la care criza continuă. Iuliu Mureşan se declară mândru de atitudinea şi de modul în care au evoluat jucătorii. Cât despre întoarcerea lui Tade - care nu s-a adaptat la Steaua - susţine că îl vrea numai dacă ”roş-albaştrii” îi vor plăti salariul:
 
”Echipa merită felicitări, au arătat ca o echipă, ca o familie. Au luptat extraordinar, am dominat Steaua, cred că n-au avut nicio ocazie. Primul gol a fost în stil Barcelona, cu multe pase consecutive. Am meritat victoria, sigur, Steaua a avut un meci greu la Baia Mare, unde au jucat prelungiri. Sunt mândru de jucători, suntem o familie. Ei nu sunt pe un trend ascendent.
 
Dacă Steaua ni-l dă gratis şi plăteşte şi salariul, îl luăm. Noi nu am putut să ne permitem să-i mai ţinem salariul. Tade este un jucător foarte bun şi se potriveşte stilului nostru, cu multe pase din lateral. La Steaua nu s-a adaptat, dar dacă au răbadare cu el, va fi din nou cel de la CFR Cluj”, a declarat Iuliu Mureşan la DigiSport
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                          Sursa: Prosport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...