Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Neymar e cel mai altruist jucător. 1 la 1, e cel mai bun din lume". Brazilianul şi-a cucerit colegii de la Barça

Recommended Posts

8UBWAZ8.jpg
 

Gerard Pique l-a lăudat pe Neymar, pe care îl consideră cel mai bun jucător din lume în duelurile unu contra unu.

În absenţa lui Messi, accidentat, Neymar şi-a asumat excelent rolul de motor al Barcelonei, de prestaţiile sale depinzând în mare măsură rezultatele bune reuşite de trupa blaugrana. În ultima lună şi jumătate brazilianul a marcat 10 goluri, trecându-şi în cont şi 6 pase decisive.

Gerard Pique, stâlpul apărării catalane, a vorbit, într-un interviu acordat Marca, la superlativ de sud-american. Deşi la 23 de ani are mai multe goluri înscrise decât aveau Messi şi Ronaldo la vârsta lui, Neymar rămâne un om de echipă, pentru care în primul rând rezultatul contează, nu reuşitele personale.

"Neymar a fost cel mai altruist jucător pe care l-am văzut de când am sosit eu la Barcelona. A înţeles că Messi e marele star şi nu a avut nicio problemă cu asta, mereu a jucat în slujba echipei. Dar când Messi nu e pe teren, îşi asumă excelent rolul de lider. În plus, e cel mai bun jucător din lume în duelurile unu la unu", a declarat Pique pentru sursa citată.

În ceea ce priveşte partida cu Real Madrid, de week-end-ul viitor, Pique nu se teme de faptul că suporterii blanco au promis o atmosferă incendiară

"Nu ne sperie atmosfera de pe Bernabeu. Suporterii Realului au fost mereu respectuoşi cu noi, nimic ciudat nu s-a întâmplat în El Clasico", a mai spus fundaşul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...